Friday, June 09, 2006

Islamic Fair 2006 di PWTC

Photobucket - Video and Image Hosting

International Islamic Fair adalah antara usaha pertama dan ulung dalam memartabatkan produk dan servis Islam melalaui pamerannya dan melalui konferens yang diadakan dengan tujuan untuk menyentuh isu-isu yang berlegar di kalangan umat Islam semasa dan juga konsert yang diadakan untuk tujuan amal mengumpul dana untuk membekalkan tafisr Al-Quran kepada hotel-hotel.

Namun begitu, tinggal beberapa hari lagi untuk program berlangsung, jualan iket untuk konsert, konferens amatlah sedikit sekali. Tidak sampai 10% tiket yang telah terjual. Begitu juga dengan pameran ramai belum tahu kewujudan IIF ini.

Dalam usaha untuk meyakinkan exhibitioner untuk membuka booth pameran, kami menjanjikan kehadiran lebih dari 50 000 - 70 000 akan hadir. Namun dalam keadaan begini, kami kurang yakin untuk mendapat 10 000 pengunjung pun.

Apa yang merisaukan kami, sekiranya program ini tidak mendapat sambutan, tidak ramai pihak yang berminat untuk menyertai program sebegini di masa yang akan datang, sekaligus ruang untuk memasarkan produk dan servis Islam, serta platform untuk mengumpul dana dan konferensi untuk membincangkan isu isu Islam, tidak lagi dapat dijalankan.

Oleh itu, bantulah kami untuk menyebarkan maklumat mengenai program ini, sama ada melalui e-mail, yahoogroup, sms, bulletin frenster, blog dsbnya.

Tarikh : 9 - 11 Jun 2006 (Jumaat- Ahad)
Tempat : PWTC, Kuala Lumpur, Malaysia.
Masa : 10 pagi - 8 malam setiap hari.
Kemasukan : Pameran adalah percuma, konsert dan konferens adalah berbayar.

Jasa anda dalam menyebarkan maklumat hanya Allah yang mampu balasnya.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Azmil di 012-226 7769. @ lawat: http://www.int-islamic-fair.com/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

©1425/2004 pemudawilayah.blogspot.com®
Hakcipta terpelihara oleh Allah s.w.t. dan sebarang bentuk penyebaran untuk tujuan dakwah adalah digalakkan dengan menyatakan sumbernya.All things belong to Allah, s.w.t.)
pemudawilayah@yahoo.com
khalidabdwalid@yahoo.com